Política de privadesa

 

Qui som

EL TEMPS DE LES ARTS és un portal digital de difusió de la cultura catalana en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l’arquitectura, les arts escèniques i la música.

Redacció de Barcelona

Rambla de Catalunya, 121,
1-2 esc. esq. 08008 Barcelona
932 384 262

Redacció de València

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12
46001 València
963 535 100

Redacció de Palma

Carrer de l’Almudaina, 8,
entresòl-dreta. 07001 Palma
971 720 763

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Aquest web no recull comentaris

Formularis de contacte

El formulari de contacte recull les vostres dades i les compaerteix amb la revista El Temps però amb cap més altre mitjà o organització.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un contingut, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Compartim les vostres dades amb la revista El Temps però amb cap més altre mitjà o organització.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades de les propostes als premis El Temps de les Arts les compartim amb la revista El Temps les tenim disponibles per als jurats de cada modalitat.

Informació de contacte

Redacció de Barcelona

Rambla de Catalunya, 121,
1-2 esc. esq. 08008 Barcelona
932 384 262

Redacció de València

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12
46001 València
963 535 100

Redacció de Palma

Carrer de l’Almudaina, 8,
entresòl-dreta. 07001 Palma
971 720 763